Over Taxi Quaaden

Taxi Quaaden voorziet in de vraag naar kwalitatief (zakelijk) personenvervoer in het Zuid Limburgse Heuvelland. Vanuit onze centrale locatie in Gulpen bieden wij in deze regio hoogwaardige service aan onze klanten. Onze belofte is eenvoudig: u zult tevreden zijn over uw rit in één van onze taxi’s. QUALITY DRIVEN noemen we dat!

QUALITY DRIVEN … wat houdt dat in?

Voor alles wat nodig is om u tevreden te stellen, leggen wij de lat gewoon erg hoog. Dat begint met onze taxi’s: wij rijden in uitstekend onderhouden stationwagens en personenbussen uit het luxere segment. Ook het contact met onze meertalige chauffeurs zult u als positief ervaren; wij combineren persoonlijke aandacht met een servicegerichte en professionele houding. Maar hoe betrouwbaar onze taxi’s en mensen ook zijn, als we te laat komen, heeft u daar niets aan. Wij streven ernaar altijd op tijd te zijn zodat u op het geplande tijdstip aankomt op uw bestemming.

Tarieven & afrekenen

Tenslotte beloven wij u eerlijke tarieven, ook voor de langere ritten. Taxi Quaaden hanteert bijvoorbeeld vaste ritprijzen naar alle gangbare luchthavens in Nederland, Duitsland en België. En kunnen wij een keer onze belofte niet waarmaken, dan hebben we altijd zorgvuldig geselecteerde collega-taxibedrijven achter de hand, waar wij volledig voor instaan. Bij Taxi Quaaden hoeft u niet contant af te rekenen als u dat liever niet wil, u kunt in alle auto’s betalen met uw pinpas of creditcard (Maestro, VISA of American Express).