Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Chauffeursdiensten

Bedrijven en particulieren kiezen steeds vaker ervoor om chauffeursdiensten in te zetten. Dit doen zij niet alleen vanwege het comfort en gemak, maar ook vanwege efficiencyverhoging. Het rijden met een chauffeur opent mogelijkheden die er anders niet zouden zijn. U kunt zonder gevaar van afleiding een vergadering voorbereiden of een telefoongesprek voeren. Indien u zelf geen (geschikt) voertuig voorhanden heeft, dan kan Chauffeurstelefoon hierin voorzien.

Chauffeursdienst op niveau

Onze chauffeurs hebben zonder uitzondering minstens de CCV-D1-opleiding tot directiechauffeur afgerond. U gaat met een veilig gevoel de weg op en u kunt erop vertrouwen dat u professioneel en prettig vervoerd wordt terwijl u ongestoord kunt werken.

Belangrijkste kwaliteiten

Discretie, representativiteit en niveau zijn de belangrijkste kwaliteiten van onze chauffeurs, die allen meerdere talen beheersen. Wanneer u daar prijs op stelt, dragen ze uw bedrijfsdas en zijn ze uw personal assistant tijdens wachttijden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren